Vrhunska nemška kvaliteta.

Garancija 5 let na konstrukcijo.

Ugodna cena, moderen design.

 

Vrtna hišica je izdelana iz plošč debeline 19 mm, izdelanih iz nordijske smreke v sistemu vtičnikov / vijakov in tako zagotavlja preprosto montažo.

Ravna streha je sestavljena iz strešnika, tako da je vrtna hišica od zgoraj hitro zaščitena pred vremenskimi vplivi. Osnovna površina je 5,05 kvadratnih metrov oz. 10,2 cbm.

S stransko višino 195 cm in višino slemena 211 cm nudi vrtna lopa optimalno izrabo prostora. Vrtna hišica brez podaljškov ima osnovno mero 238 cm x 213 cm.

Talne grede zagotavljajo zaščito od spodaj in so postavljene pod vrtno lopo. Praktična in vnaprej sestavljena vrata s svojimi velikimi dimenzijami in okvirjem iz masivnega lesa zagotavljajo enostaven dostop do vrtne lope in učinkovito varujejo vsebino pred nepooblaščenim dostopom.

Zasteklene odprtine na vratih zagotavljajo obilico svetlobe. Vodotesna kritina ni vključena v ceno hiške, na prodajnih mestih je na voljo katalog z vsemi informacijami.Lesene hiške niso impregnirane, zato je impregnacija potrebna s strani kupca, le temelji so impregnirani z impregnacijskimi solmi, pod visokim pritiskom.

Hiške ne vključujejo vodo odporne kritine, vključujejo le leseno streho. Prav tako niso vključena tla, ki so morda prikazana na simbolnih slikah. Tla je mogoče donaročiti.

BLAGOVNA ZNAMKA

KARIBU

MODEL

ASKOLA

MATERIAL

LESENA

BARVA

BARVA LESA

ZUNANJA DOLŽINA

2380 MM

ZUNANJA ŠIRINA

2130 MM

ZUNANJA VIŠINA

1950/2110 MM

POVRŠINA TAL

5.05 M2

PROSTORNINA

10.2 M3

NADSTREŠEK

NE

DOLŽINA NADSTREŠKA

– CM

TEŽA

300 KG

DEBELINA LETEV

19 MM

DIMENZIJA PAKIRANJA

2390X1030X440X300 MM

POVRŠINA STREHE

6.1 M2

ŠT. PAKETOV STREŠNIKOV

ŠT. PAKETOV FOLIJE

2