• Vrhunska nemška kvaliteta.
  • Ugodna cena, moderen design.

  Vrtna hišica je izdelana iz 28 mm debele stenske plošče iz nordijske smreke v sistemu plug-in / vijakov in tako zagotavlja preprosto gradnjo in stabilno konstrukcijo.

  Streha je izdelana iz masivnega lesa, tako da je vrtna hišica od zgoraj hitro zaščitena pred vremenskimi vplivi.

  Osnovna površina je 7,5 kvadratnih metrov s preračunanim prostorom 15 cm. S stransko višino 205 cm in višino slemena 222 cm nudi vrtna hišica optimalno izrabo prostora. Vrtna hišica brez podaljškov ima osnovno mero 270 cm x 270 cm.

  Talne grede zagotavljajo zaščito od spodaj in so postavljene pod vrtno lopo. Praktična in vnaprej sestavljena vrata s svojimi velikimi dimenzijami in okvirjem iz masivnega lesa zagotavljajo enostaven dostop do vrtne lope in učinkovito varujejo vsebino pred nepooblaščenim dostopom. Zasteklene odprtine na vratih zagotavljajo obilico svetlobe. Vodotesna kritina ni vključena v ceno hiške, na prodajnih mestih je na voljo katalog z vsemi informacijami.

  Lesene hiške niso impregnirane, zato je impregnacija potrebna s strani kupca, le temelji so impregnirani z impregnacijskimi solmi, pod visokim pritiskom.

  Hiške ne vključujejo vodo odporne kritine, vključujejo le leseno streho. Prav tako niso vključena tla, ki so morda prikazana na simbolnih slikah.

  Tla je mogoče donaročiti.

   

  Blagovna znamkaKARIBU
  MODELKANDERN
  BARVABARVA LESA
  MATERIALLESENA
  ZUNANJA DOLŽINA2700 MM
  ZUNANJA ŠIRINA2700 MM
  POVRŠINA STREHE18,8 M2
  ZUNANJA VIŠINA2050/2220 MM
  POVRŠINA TAL7,5 M2
  PROSTORNINA15 M3
  NADSTREŠEKDA
  DOLŽINA NADSTREŠKA320 CM
  DEBELINA LETEV28 MM
  DIMENZIJA PAKIRANJA“3010X1160X420X410 MM
  TEŽA677,9 KG
  ŠT. PAKETOV STREŠNIKOV
  ŠT. PAKETOV FOLIJE6

Rok dobave približno 30 delovnih dni.