AVENT SCD580/00 ELEKTRONSKA VARUŠKA

Cena izdelka 157,48 € z ddv

 

 

OPIS:

 

Otroška varuška Philips Avent SCD580/00 zagotavlja popolno udobje ter varnost za vas in vašega dojenčka. Omogoča najzanesljivejšo povezavo in številne funkcije za pomirjanje. Dojenčka bo navdušil projektor nočne svetlobe.

Samodejni energijsko varčni način Smart ECO
Edinstveni način Smart ECO samodejno zmanjša oddajno moč in podaljša čas delovanja baterije. Bližje ste otroku, manj energije je potrebne za popolno povezavo (ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Indikatorji nivoja glasnosti vas opozorijo, ko se otrok oglasi
Indikatorji se vklopijo in vas tako obvestijo o stopnji zvoka v dojenčkovi sobi. Tudi če je zvok starševske enote izklopljen.

Vedno veste, ko je otroška varuška v dosegu in povezana
Starševska enota vas opozori, če je otroška varuška izven dosega ali če je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da ste vedno povezani z dojenčkom.

Doseg do 330 metrov*
Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*. Doseg na prostem do 330 metrov*.

Ostanite povezani in se oglasite
Včasih dojenček potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z dojenčkom iz vsakega prostora v vašem domu.

Dojenčka pomirite s projektorjem zvezdne nočne svetlobe
Ko dojenčka položite v posteljico, bo morda še nekoliko nemiren. S projektorjem zvezdne nočne svetlobe ga lahko pomagate pomiriti in uspavati. Vklopite jo lahko s starševsko ali otroško enoto. (Vklop na daljavo ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Nočna luč + vtič MP3 in predvajanje
Dojenčka nežno pomirite z izbrano skladbo ter toplo in pomirjujočo nočno lučko. Priključite lahko predvajalnik MP3 in predvajate želeno skladbo. Ob poslušanju glasbe v otroški sobi bo dojenček hitro zaspal. (Vklop na daljavo ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Tehnologija DECT zagotavlja 100 % zasebnost in delovanje brez motenj
Tehnologija DECT zagotavlja povezavo brez motenj zaradi drugih naprav, kot so druge elektronske varuške, brezžični ali mobilni telefoni. Zaščita podatkov omogoča varno in zasebno povezavo, kar pomeni, da samo vi lahko slišite svojega otroka.

Tehnologija DECT za popolnoma jasen zvok
Popolnoma jasno boste slišali že najmanjše hihitanje, mrmranje ali kolcanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) omogoča visokokakovosten in kristalno čist prenos zvoka, zato dojenčka vedno slišite.

Nadzorujte vlažnost in temperaturo v dojenčkovi sobi
Kombinirani senzor vlažnosti in temperature vam omogoča nadzor ozračja v sobi vašega dojenčka. Dojenček ne more tako dobro nadzorovati temperature svojega telesa kot vi in že najmanjša sprememba temperature ter previsoka ali prenizka vlažnost lahko dojenčka vznemirijo. Posebni kombinirani senzor vlažnosti in temperature vas bo prek digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma obvestil, ali se je ozračje v sobi vašega dojenčka spremenilo. Popoln nadzor nad ozračjem v dojenčkovi sobi.

Do 18 ur zanesljivega delovanja
Majhna akumulatorska starševska enota omogoča svobodo brezžičnega nadzorovanja do 18 ur, preden jo morate ponovno napolniti.

Opozarjanje z vibriranjem
Prilagodite nastavitve opozorila, da vas starševska enota opozarja s tihim in nežnim vibriranjem.

Način takojšnje zatemnitve za mirno noč
Pritisnite gumb za nočni način, da takoj vklopite mirni nočni način. V tem načinu je intenzivnost svetlobe, prikaza in tudi glasnosti nižja. Če želite preklopiti nazaj na normalno delovanje, ponovno pritisnite gumb za nočni način.