AVENT SCD501/00 ELEKTRONSKA VARUŠKA

Cena izdelka 57 € z ddv

 

OPIS :

 

Z otroško varuško DECT SCD501/00 ste lahko povsem mirni in sproščeni. Nudi vse pomembne funkcije otroške varuške. Zagotavlja najzanesljivejšo povezavo s kristalno čistim zvokom ter pomirjujočo nočno lučko za vas in dojenčka.

Samodejni energijsko varčni način Smart ECO
Edinstveni način Smart ECO samodejno zmanjša oddajno moč in podaljša čas delovanja baterije. Bližje ste otroku, manj energije je potrebne za popolno povezavo (ni na voljo v ZDA in Kanadi).

Vedno veste, ko je otroška varuška v dosegu in povezana
Starševska enota vas opozori, če je otroška varuška izven dosega ali če je baterija skoraj prazna, kar zagotavlja, da ste vedno povezani z dojenčkom.

Indikatorji nivoja glasnosti vas opozorijo, ko se otrok oglasi
Indikatorji se vklopijo in vas tako obvestijo o stopnji zvoka v dojenčkovi sobi. Tudi če je zvok starševske enote izklopljen.

Doseg do 300 metrov*
Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*, doseg na prostem do 300 metrov*.

Starševska enota lahko deluje na omrežno napajanje ali na baterijo
Starševska enota deluje na omrežno napajanje. Za dodatno mobilnost lahko vstavite baterije in starševsko enoto uporabljate brezžično. Vstavite lahko dve 1,5 V alkalni bateriji R6 AA za enkratno uporabo ali dve 1,2 V akumulatorski bateriji R6 AA.

Tehnologija DECT zagotavlja 100 % zasebnost in delovanje brez motenj
Tehnologija DECT zagotavlja povezavo brez motenj zaradi drugih naprav, kot so druge elektronske varuške, brezžični ali mobilni telefoni. Zaščita podatkov omogoča varno in zasebno povezavo, kar pomeni, da samo vi lahko slišite svojega otroka.

Tehnologija DECT za popolnoma jasen zvok
Popolnoma jasno boste slišali že najmanjše hihitanje, mrmranje ali kolcanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) omogoča visokokakovosten in kristalno čist prenos zvoka, zato dojenčka vedno slišite.

Do 24 ur zanesljivega delovanja
Majhna akumulatorska starševska enota omogoča svobodo brezžičnega nadzorovanja do 24 ur, preden jo morate ponovno napolniti. Vendar je to odvisno od vrste uporabljenih baterij ter kako pogost in kako dolgo uporabljate starševsko enoto z baterijskim napajanjem.

Pomirjujoča nočna lučka
Ko dojenčka položite v posteljico, bo morda še nekoliko nemiren. S pomočjo toplega in spokojnega sija nočne lučke ga lahko pomagate pomiriti in uspavati.