Viseči stol RONDO, bež. Spremenite svojo poletno dnevno sobo v sproščujočo oazo s trendovskim visečim stolom!

Prijetno zibajoč košarasti sedež z mehkimi blazinami zagotavlja lepo senco in je dovolj odprt za uživanje v sončnem poletnem vremenu.

Viseči stol je primeren tudi za notranjo uporabo. Trdna jeklena noga je zaključena s svetlo sivim prašnim premazom. Praškasto lakiran jekleni okvir košarskega sedeža je prekrit z bež plastičnim protjem. Prevleke za blazine so iz naravnega belega poliestra. Dimenzije košarskega sedeža so 87x68xH121cm, dimenzije noge so 103x103xH190cm. Omejitev teže 120 kg. Izdelek je dobro odporen na spremenljive vremenske razmere in enostaven za vzdrževanje, le sedežna blazina potrebuje zaščito pred vremenskimi vplivi. Dobra rešitev za vsakodnevno shranjevanje in ohranjanje suhih blazin je škatla za blazine. Za podaljšanje življenjske dobe zunanjega pohištva priporočamo uporabo prevlek za zunanje pohištvo.

SKLADIŠČENJE: ob koncu poletne sezone priporočamo shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih. Očistite in posušite pohištvo pred shranjevanjem. Za shranjevanje uporabite hladen, suh, dobro prezračen prostor.