GLAVNE ZNAČILNOSTI
Ime artikla / Trgovinska kodaCSO4 H7A2DE-S
Koda artikla31101817
EAN koda8016361993068
Tip sušilnega strojaSlim
Build in / free standing modelProstostoječi
Zmogljivost (kg)7
TEHNIČNI PODATKI
PovezljivostWi-Fi + Bluetooth
IoT Appsimply-Fi
Material bobnaGalvanizirano
Prostornina bobna99
Pozicija kondenzacijske posodeRezervoar v vratih
Elektronika3D
Električna napetost (V)220-240
Nastavljive nogiceDa
Vrsta vtičaSchuko
PROGRAMI IN FUNKCIJE
Woolmark certifikatJa
Število programov14
Možnost zamika vklopaDa (do 24h)
Indikator konca programaJa
VIDEZ
BarvaBela
Barva / Material vratBela
VrataProzorna s posodo Easycase
ZMOGLJIVOST
Energijski razredA++
Letna poraba električne energije (kWh)212
Glasnost dB(A)67
Razred učinkovitosti kondenziranjaB
Poraba energije električne lase, polne obremenitve – NEW (2010/301,8
Poraba energije električne lase, delni obremenitvi – NEW (20100,9
MERE
Širina (mm)600
Globina produkta465
Bruto teža (kg)40,5
Neto teža (kg)37,5

The smart choice for saving time

SMART PRO

Sušilni stroj Candy Smart Pro je pametna izbira za prihranek časa. Vsestranski, hiter in zanesljiv sušilec Candy Smart Pro vam ponuja popolno izbiro hitrih programov, ki perilo posušijo v manj kot 90 minutah.

GOODBYE BACKACHE!

MANJ NAPORA ZA POLNJENJE IN PRAZNJENJE STROJA

Candy misli na vas in nova vrata sušilca so sedaj postavljena za 3,5 cm višje kot pri standardnih sušilcih. Polnjenje in praznjenje stroja s perilom je tako udobnejše in vaš hrbet ne bo več trpel.

WOOLMARK

BREZ SKRBI ZA VOLNENA OBLAČILA

Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

SMART START DELAY

MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST

S funkcijo zakasnitve vklopa lahko začetek sušenja zamaknete za največ 24 ur. Vklop zamaknite v nočne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli čas, ki vam najbolj ustreza.

A smarter life

SVET POVEZANIH FUNKCIJ

Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.

Extra memory

Z DOTIKOM PRSTA DO NAJLJUBŠEGA PROGRAMA

Zakaj bi vsakokrat razmišljali kateri je vaš najljubši program? S funkcijo NEW FAVOURITE si ga lahko shranite in nato takoj uporabite pri naslednjem pranju. .

A complete set of rapid cycles

POPOLNA IZBIRA HITRIH PROGRAMOV

Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar.

More than 20 additional cycles

PRIMEREN ZA VSE VRSTE PERILA

Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.

SUPER EASY IRON

MANJ ZMEČKANO PERILO

Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna pa je perilo manj zmečkano.

HEAT PUMP SYSTEM

PRIHRANITE ČAS IN ENERGIJO

Candy tehnologija omogoča sočasno uporabo sušilnega in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite čas in energijo.

EasyCase

UDOBNO IN PRIROČNO

EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo, da ponovno uporabite vso s sušenjem zbrano vodo, na primer za likanje ali zalivanje rastlin.

EXCELLENT DRYING EXPERIENCE, IN LESS SPACE

KOMPAKTNI SUŠILNI STROJ Z ODLIČNIMI REZULTATI SUŠENJA

Pametna uporaba časa in prostora je vse bolj pomembna. Zato Candy ponuja rešitev: nov ozek sušilni stroj Slim, ki združuje majhno velikost in veliko zmogljivost. Sušite lahko do 7 kg perila v sušilnem stroju z globino samo 46 cm in ga lahko postavite tudi na ozek pralni stroj. Tako lahko uživate v vseh prednostih standardnega sušilnega stroja, tudi če imate doma le malo prostora.

KG DETECTOR

PRIHRANITE ENERGIJO IN DENAR

Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.