OPIS
Opravite veliko hitro in brez truda z bencinskim vrtnim traktorjem AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A.

Visokokakovostne komponente, razvite v Nemčiji in proizvedene v Avstriji: tako deluje vrtni traktor AL-KO 15-93.2 HDS-A se predstavlja kot Easy Edition. Zahvaljujoč stranskemu izmetu ni treba izprazniti košare za zbiranje trave, kar pomeni, da lahko tudi večje površine hitro obdelate v enem prehodu košnje. Vendar pa kosilnica ohranja visoko stopnjo manevriranja in se zato počuti udobno na večini vrtov. Obsežna dodatna oprema za vrtne traktorje, kot so vrtni valjarji, snežni plugi, prikolice in še veliko več, ter preprosto odstranljiva kosilna enota ga naredijo vsestranskega poleti in pozimi. Če iščete poceni traktorsko kosilnico za skoraj vse namene, je ta izdelek najboljša izbira.

Izmet na stran in priročna pretvorba v funkcijo mulčenja.S svojo širino košnje 93 cm je vrtni traktor iz kategorije Easy popoln za učinkovito in hitro košnjo večjih trat (primerno za do 4500 m?). Kosilni traktor AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A poganja motor AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 kW z nizkimi vibracijami. Višino košnje je mogoče hitro in enostavno nastaviti v 6 korakih od 30 mm do 80 mm z enim ročajem. Vzdržljiva rezalna enota iz jeklene pločevine vključuje dve rezili za čisto košnjo trave in jo je mogoče preprosto odstraniti. To omogoča hitro čiščenje in servis noža, ki prihrani čas.

Če želite uporabiti funkcijo mulčenja tega traktorja, ga je mogoče predelati brez orodja. Zapiralo za mulčenje lahko priročno pospravite na kosilno enoto. Brezstopenjski nožni hidrostat omogoča sproščeno košnjo z ergonomsko razporejenimi pedali in optimalnim položajem sedenja.

– Funkcija 3IN1: košnja, stranski izmet in mulčenje
– Robusten kakovosten motor AL-KO z nizkimi vibracijami
– Optimalen položaj sedenja za enostaven dostop do upravljalnih elementov z udobnim globokim prehodom
– Nožni hidrostat z ergonomsko razporejenimi pedali
– Zanesljiva kosilnica z 2 rezili in krogličnimi ležaji za tiho delovanje
– Elektromagnetna nožna sklopka
– Funkcija mulčenja prek zapirala za mulčenje, lahko ga priročno shranite na kosilno enoto
– Motor AL-KO Pro 450 z oljno črpalko za zobnike za daljšo življenjsko dobo

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Blagovna znamkaAL-KO
MOTORAL-KO PRO 450 (OHV)
VRSTA TRAKTORJAPARKOVNI
POGONHIDROSTATIČNI
MOČ MOTORJA8,5 KW
ZNAMKA MOTORJAAL-KO
PROSTORNINA MOTORJA452 CM3
ŠTEVILO VRTLJAJEV2900 VRT/MIN
ŠIRINA REZA93 CM
DODATNE FUNKCIJEDA
PROSTORNINA KOŠA0 L
OHIŠJEPLASTIČNO
TEŽA266 KG
VIŠINA KOŠNJE. MM
ZA POVRŠINO DO4500 M2
KOSILNI MEHANIZEMDA
RADIUS KOŠNJE93 CM