Plinski žar Napoleon ROGUE PHANTOM RSE425 v svetu žarov postavlja nove mejnike in standarde. Trije glavni gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla omogočajo doseganje visokih temperatur. S pomočjo zadnjega plinskega gorilnik, boste dodali novo dimenzijo k ustvarjanju in peki na žaru. Kvalitetna komora za peko iz litega aluminija poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost žara, za enostavnejšo peko in čiščenje pa poskrbita WAVE™ rešetki iz vzdržljivega nerjavečega jekla. Ohišje je iz prašno barvanega mat črnega jekla. Zložljiva stranska polica omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.  V pokrovu PHANTOM-a za natančno peko skrbi integriran ACCU PROBE™ termometer.

PHANTOM™ edinstvena multifunkcionalna grelna rešetka nudi več različnih načinov uporabe (indirektna peka, peka perutnine, priprava prilog…).

Stranski infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ z rešetko iz nerjavečega jekla vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete do 800°C. Gorilnik je primeren za peko steakov, »zaključevanje« mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plinski gorilnik (kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot).

JET-FIRE™ omogoča enostavno, ločeno prižiganje gorilnikov.

Gumbi z LED osvetlitvijo pričarajo fantastično atmosfero.

S posebnim vložkom za oglje lahko plinski žar spremenite tudi v žar na oglje.

5 gorilnikov v skupni moči 23,75kW
gorilniki iz nerjavečega jekla
1 zadnji gorilnik
1 stranski gorilnik 4,5 kW

  • Teža: 66,00 kg
  • Dimenzija: 140 cm (114 cm pri zloženi policI) x 64 cm x 123 cm (160 cm pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina velikost: 60 cm x 45 cm; Stranski gorilnik velikost: 24 cm x 37 cm
  • Garancija: 15 letna omejena garancija