Plinski žar Napoleon Prestige PHANTOM P500RSIB v svetu žarov postavlja nove mejnike in standarde. Štirje glavni gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla omogočajo doseganje visokih temperatur. S pomočjo zadnjega plinskega gorilnik, boste dodali novo dimenzijo k ustvarjanju in peki na žaru. Kvalitetna komora za peko iz litega aluminija poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost žara, površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami iz vzdržljivega litega nerjavečega jekla. Ohišje je iz prašno barvanega mat črnega jekla. V pokrovu PHANTOM-a za natančno peko skrbi integriran ACCU PROBE™ termometer.

PHANTOM™ edinstvena multifunkcionalna grelna rešetka nudi več različnih načinov uporabe (indirektna peka, peka perutnine, priprava prilog…).

Stranski infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ z rešetko iz nerjavečega jekla vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete do 800°C. Gorilnik je primeren za peko steakov, »zaključevanje« mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plinski gorilnik (kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot).

JET-FIRE™ omogoča enostavno, ločeno prižiganje gorilnikov.

SAFTEY GLOW™ gumbi z LED osvetlitvijo pričarajo fantastično atmosfero ter preglednost nad prižganimi gorilniki (rdeča – gorilnik je prižgan).

6 gorilnikov  v skupni moči 25,7 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 zadnji gorilnik

1 stranski infrardeči gorilnik  4 kW

  • Teža:92,00 kg
  • Dimenzija:163 cm (111 cm pri zloženih policah) x 67 cm x 127 cm (145 cm pri odprtem pokrovu)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina velikost: 71 cm x 46 cm Stranski gorilnik velikost : 24 cm x 37 cm
  • Garancija:Doživljenska omejena garancija