Plinski žar Napoleon Prestige P500RSIB v svetu žarov postavlja nove mejnike in standarde. Štirje glavni gorilniki iz kvalitetnega nerjavečega jekla omogočajo doseganje visokih temperatur. S pomočjo zadnjega plinskega gorilnik, boste dodali novo dimenzijo k ustvarjanju in peki na žaru. Kvalitetna komora za peko iz litega aluminija poskrbi za visoko temperaturno obstojnost in stabilnost žara, površina za peko je opremljena z WAVE™ rešetkami debelina 11,5 mm iz vzdržljivega nerjavečega jekla. Ohišje je iz nerjavečega jekla. V pokrovu žara za natančno peko skrbi integriran ACCU PROBE™ termometer.

Stranski infrardeči gorilnik SIZZLE ZONE™ z rešetko debelin 9,5 mm iz nerjavečega jekla vas ne bo pustil ravnodušnih. V zgolj 30 sekundah lahko dosežete do 800°C. Gorilnik je primeren za peko steakov, »zaključevanje« mesa, uporabite pa ga lahko tudi kot klasični plinski gorilnik (kuhanje prilog, kave in ostalih dobrot).

JET-FIRE™ omogoča enostavno, ločeno prižiganje gorilnikov.

SAFTEY GLOW™ gumbi z LED osvetlitvijo pričarajo fantastično atmosfero ter preglednost nad prižganimi gorilniki (rdeča – gorilnik je prižgan).

6 gorilnikov  v skupni moči 25,7 kW

4 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 zadnji gorilnik

1 stranski infrardeči gorilnik  4 kW