Samostojna mikrovalovna pečica Candy z elektronskim upravljanjem ima 22 l prostornine za peko jedi. Odlično se obnese za odmrzovanje ter segrevanje jedi. Izbor 5 stopenj mikrovalov omogoča ustrezno jakost delovanja glede na jed. Mikrovalovi dosežejo moč do 800 W. Poleg steklenega vrtljivega krožnika s premerom 24,5 cm, ki poskrbi za enakomerno peko jedi, pečico odlikuje tudi pregleden LCD zaslon, 10 prednastavljenih programov, varno zaklepanje, signal za konec delovanja in programska ura.

  • 10 različnih programov delovanja.
  • Primerno za hitro kuhanje, odmrzovanje, peko.
  • Enostavno vzdrževanje in čiščenje notranjosti.

Enostavno čiščenje

Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.

Enostavno upravljanje

Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.

Načini ogrevanja

  • Mikrovalovi

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA MIKROVALOVNE PEČICESAMOSTOJNA
BARVABELA
PROSTORNINA PEČICE22 L
MOČ MIKROVALOV800 W
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
ŠTEVILO STOPENJ MOČI5
GARANCIJA2 LETI
ŠIRINA46,1 CM
GLOBINA36,5 CM
VIŠINA28,9 CM