Prostostoječa mikrovalovna pečica Candy je izredno enostavna za uporabo preko preglednega LCD zaslona in vrtljivih gumbov. Odlikuje jo sistem, ki omogoča preprosto izbiro programa, za vse ostalo pa poskrbi mikrovalovka sama, ki vas ob koncu delovanja opozori tudi z zvočnim signalom. Ponuja 22 litrov prostornine, 5 različnih moči delovanja mikrovalov in 10 samodejnih programov. Mikrovalovi dosežejo moč do 800 W. Pečico odlikuje varno zaklepanje, signalna opozorila, način odmrzovanja in 3D kuhanje. Priložen je steklen vrtljiv krožnik s premerom 24,5 cm, ki poskrbi za enakomerno pripravo jedi.

  • Notranjost izdelana iz kakovostnih materialov.
  • Elektronsko upravljanje s programsko uro.
  • Enakomeren pretok mikrovalov po celi notranjosti.

Enostavno čiščenje

Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.

Enostavno upravljanje

Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.

Prednosti peke z mikrovalovi in žarom

Mikrovalovna pečica združuje vse prednosti mikrovalov in žara. Hitrejša peka, okusnejše jedi in perfektno pečeni manjši kosi mesa, pica ter druge jedi. Zagotovljena je optimalna hrustljavost jedi.

3D kuhanje

Notranjost mikrovalovne pečice je oblikovana tako, da omogoča enakomeren pretok mikrovalov po celotni notranji površini. S tem je omogočeno tudi bolj enostavno čiščenje površine za peko.

Načini ogrevanja

  • Mikrovalovi

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA MIKROVALOVNE PEČICESAMOSTOJNA
BARVABela
PROSTORNINA PEČICE22 L
MOČ MIKROVALOV800 W
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
ŠTEVILO STOPENJ MOČI5
GARANCIJA2 LETI
ŠIRINA46,1 CM
GLOBINA36,5 CM
VIŠINA28,9 CM