Samostojna mikrovalovna pečica priznanega proizvajalca Candy z mehanskim upravljanjem ima 25 litrov prostornine za peko jedi. Izbor 5 nastavitev moči mikrovalov omogoča ustrezno jakost delovanja glede na jed. Mikrovalovi dosežejo moč do 900 W oz. v žar načinu do 1000 W. Pečico odlikuje varno zaklepanje, signalna opozorila, kar 10 samodejnih programov, način odmrzovanja in 3D kuhanje. Priloženi sta stojalo za žar ter steklen vrtljiv krožnik s premerom 31,5 cm, ki poskrbi za enakomerno pripravo jedi na vseh smereh.

  • 3D način kuhanja.
  • Enostavna uporaba ter vzdrževanje.
  • Možnost časovne nastavitve delovanja.

Enostavno čiščenje

Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.

Enostavno upravljanje

Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.

Prednosti peke z mikrovalovi in žarom

Mikrovalovna pečica združuje vse prednosti mikrovalov in žara. Hitrejša peka, okusnejše jedi in perfektno pečeni manjši kosi mesa, pica ter druge jedi. Zagotovljena je optimalna hrustljavost jedi.

3D kuhanje

Notranjost mikrovalovne pečice je oblikovana tako, da omogoča enakomeren pretok mikrovalov po celotni notranji površini. S tem je omogočeno tudi bolj enostavno čiščenje površine za peko.

Načini ogrevanja

  • Mikrovalovi
  • Žar

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA CANDY
VRSTA MIKROVALOVNE PEČICE SAMOSTOJNA
BARVA NERJAVEČE JEKLO
PROSTORNINA PEČICE 25 L
MOČ MIKROVALOV 900 W
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
MOČ ŽARA 1000 W
ŠTEVILO STOPENJ MOČI 5
GARANCIJA 2 LETI
ŠIRINA 51,1 CM
GLOBINA 39,5 CM
VIŠINA 28,4 CM