Samostojna mikrovalovna pečica Candy z elektronskim upravljanjem ima 22 l prostornine za peko jedi. Odlično se obnese za odmrzovanje ter segrevanje jedi. Izbor 5 stopenj mikrovalov omogoča ustrezno jakost delovanja glede na jed. Mikrovalovi dosežejo moč do 800 W, moč žara pa je 1000 W. Poleg steklenega vrtljivega krožnika s premerom 24,5 cm, ki poskrbi za enakomerno peko jedi, pečico odlikuje tudi stojalo za žar, varno zaklepanje, signal za konec delovanja in programska ura za nastavitev časa delovanja.

  • Enostavno elektronsko upravljanje.
  • Signalna opozorila delovanja mikrovalovke.
  • Preprosto čiščenje in vzdrževanje notranjosti.

Enostavno čiščenje

Ker so notranje stene mikrovalovne pečice izredno gladke, brez izboklin ali rež in izdelane iz nerjavne pločevine, zagotavljajo lažje čiščenje površin. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, hrana pa se nanje ne prime. Verjetnost umazanije v mikrovalovki je manjša tudi zaradi možnosti priprave hrane brez dodatne tekočine ali maščobe. Za ohranjanje čistoče zadošča, da notranjost pečice obrišete z vlažno krpo.

Enostavno upravljanje

Mikrovalovne pečice imajo možnost nastavitve časa delovanja do 95 minut. Odlikuje pa jo tudi več prednastavljenih programov za pogrevanje, pečenje in odtajevanje hrane. Pregledni LED prikazovalnik časa ponuja enostavno nadziranje izbranega programa, funkcije ter preostalega časa o konca priprave.

Prednosti peke z mikrovalovi in žarom

Mikrovalovna pečica združuje vse prednosti mikrovalov in žara. Hitrejša peka, okusnejše jedi in perfektno pečeni manjši kosi mesa, pica ter druge jedi. Zagotovljena je optimalna hrustljavost jedi.

Načini ogrevanja

  • Žar
  • Mikrovalovi

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA MIKROVALOVNE PEČICESAMOSTOJNA
BARVASREBRNA
PROSTORNINA PEČICE22 L
MOČ MIKROVALOV800 W
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
MOČ ŽARA1000 W
ŠTEVILO STOPENJ MOČI5
GARANCIJA2 LETI
ŠIRINA46,1 CM
GLOBINA36,5 CM
VIŠINA28,9 CM