Zamrzovalna skrinja LORD G5 se integrira v samostoječe zamrzovalnike, tako da jo lahko postavite skoraj povsod, tudi tam, kjer je temperatura do -15 °C , kot so garaža, klet, balkon, koča ali koča, kjer ne kampirate. Kolesa omogočajo enostavno premikanje po potrebi.
Ne bo presenetil le z uporabnim prostorom in preprostim upravljanjem, temveč predvsem z nizko porabo. Spada v energijski razred E z letno porabo 254 kWh. Hrup zamrzovalnika 40 dB. V zamrzovalniku boste našli tudi inverterski kompresor BLDC.
Ta zamrzovalnik bo ob odprtju ponudil zadostno uporabno prostornino 371 l, tako da vam ni treba skrbeti za pomanjkanje prostora. Nesporna prednost je možnost shranjevanja kosovnih živil, divjačine. Zagotovo boste cenili visečo košaro, v katero lahko shranite tudi sladoled in sadje.
Tudi po zmogljivosti ne zaostaja in preseneča, saj lahko v 24 urah zamrzne do 18 kg hrane , v primeru izpada električne energije pa bo hrana ostala zamrznjena še 36 ur.
Zamrzovalnik je opremljen s funkcijo super zamrzovanja (SuperFrost) za hitro zamrzovanje. Če vam po daljšem delovanju niti ni treba skrbeti za zmrzal ali led na stenah zamrzovalnega predela, vam bo olajšalo enostavno odtajanje in odvajanje odtopljene vode spredaj.
Pokrov zamrzovalnika ni opremljen le z LED lučko, temveč tudi z ročajem za udobno odpiranje in zapiranje, ki vključuje tudi ključavnico.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Energijski razred: E
– BLDC inverter kompresor
– Prostornina zamrzovalnika: 371 l
– Raven hrupa (dB): 40
– Letna poraba energije (kWh/leto): 254
– Klimatski razred: SN-T (10°C – 43°C)
– Funkcije: SuperFrost (hitro zamrzovanje)
– Zmogljivost zamrzovanja: 18 kg/24h
– Shranjevalni čas ob motnjah: 36 h
– Število košar: 1
– Ključavnica
– Hladilno sredstvo: R600 (isobutan)
– Neto teža: 47 kg
– Bruto teža: 54 kg
– Dimenzija aparata (VxŠxG): 845 x 1300 x 700 mm
– Dimenzija aparata v embalaži (VxŠxG): 885 x 1336 x 748 mm

Garancija: 5 let