Zaslon na dotik, 5 okusnih kav iz svežih zrn, 100 % keramični mlinčki, mlečni sistem LatteGo, 12-stopenjska prilagoditev mlinčka, mlečni sistem brez cevk (enostavno čiščenje pod tekočo vodo ali v pom. stroju), popolna temperatura in aroma, filter AquaClean.

Intuitivni zaslon na dotik.

My Coffee Choice.

Mlečni sistem LatteGo.

5 okusnih kav iz svežih zrn, enostavneje kot kdajkoli.

Mlečni sistem LatteGo, ki omogoča najhitrejše čiščenje do zdaj* Z enim pritiskom gumba preprosto pripravljajte kave, kot so espresso, navadna kava, kapučino in mleko s kavo. LatteGo, s katerim lahko iz mleka naredite gladko in svilnato mlečno peno, enostavno nastavite in očistite v samo 15 sekundah* Različne vrste kave po vašem okusu. Vsak trenutek si lahko privoščite katero koli od 5 kav, vključno s kapučinom. Gosta svilnata mlečna pena z zmogljivim sistemom LatteGo. Preprosta izbira kave z intuitivnim zaslonom na dotik.

S funkcijo My Coffee Choice prilagodite moč arome in količino. 12-stopenjska prilagoditev mlinčka omogoča mletje od finega do grobega. Visokokakovostna kava iz svežih zrn. Popolna temperatura, aroma in kremnost v vsaki skodelici** 20.000 skodelic odlične kave s trpežnimi keramičnimi mlinčki. Tesnilo za aromo ohranja zrna sveža dlje časa. Enostavna uporaba in čiščenje za vsakdanji užitek. LatteGo je izjemno enostavno čistiti, saj je sestavljen le iz delov in nima cevk. Filter AquaClean zagotavlja do 5000 skodelic* brez odstranjevanja vodnega kamna. Popolnoma snemljiva kuhalna enota omogoča enostavno čiščenje.

Dele lahko priročno operete v pomivalnem stroju. 5 aromatičnih kav. Popestrite svoje trenutke s skodelico najljubše kave. S popolnoma samodejnim espresso kavnim aparatom boste lahko vsakič v trenutku in brez posebnih priprav uživali v popolno pripravljenem espressu ali drugi pijači na osnovi kave ali mleka. Mlečni sistem LatteGo.

Kavo prekrijte s svilnato gladko in gosto plastjo mlečne pene. LatteGo pri veliki hitrosti meša mleko in zrak v okrogli komori za penjenje, nato pa v skodelico brez pljuskov doda kremasto mlečno peno z ravno pravo temperaturo. Intuitivni zaslon na dotik Do okusa in arome kave iz svežih zrn, ki se ji ni mogoče upreti, le z enim dotikom. Naš intuitivni zaslon na dotik vam omogoča enostavno izbiro najljubše kave. My Coffee Choice

V meniju My Coffee Choice prilagodite moč in količino napitka. Enostavno izberite med tremi različnimi nastavitvami za kavo po svoji želji. 12-stopenjska prilagoditev mlinčka. Naši trpežni keramični mlinčki se lahko prilagodijo v 12 korakih, tako da lahko zrna zmeljete v stopnjah od izjemno finega prahu do grobo zmletih zrn. Popolna temperatura in aroma Sistem Aroma Extract inteligentno določi optimalno ravnotežje med temperaturo priprave in izločanje arome, tako da vzdržuje temperaturo vode med 90 in 98 °C, pri čemer regulira pretok vode, da si lahko privoščite odlične kave. 100 % keramični mlinčki Naši mlinčki so iz stoodstotne keramike: izjemno trdni in natančni.

Za najmanj 20.000 skodelic sveže, aromatične kave. 2 dela, mlečni sistem brez cevk. Naš dvodelni mlečni sistem nima cevk ali skritih delov in se lahko očisti v samo 15 sekundah pod tekočo vodo* ali v pomivalnem stroju, Filter AquaClean. Vodni filter AquaClean je naša patentirana inovacija, ki zagotavlja optimalni izkoristek popolnoma samodejnega kavnega aparata.

Z menjavo filtra ob opozorilu na aparatu boste lahko s prečiščeno vodo pripravili do 5000 skodelic, ne da bi vam bilo treba iz aparata odstranjevati vodni kamen.

Po namestitvi filtra AquaClean v kavni aparat se opozorilo za odstranjevanje vodnega kamna samodejno izklopi.

BLAGOVNA ZNAMKA

PHILIPS

VRSTA KAVNEGA AVTOMATA

EXPRESSO

PROSTORNINA POSODE

1,8 L

BARVA

ČRNA

PRITISK TLAČNE ČRPALKE

15 BAR

MOČ

1500 W

GARANCIJA

2 LETI