Napihljiv masažni bazen se lahko pohvali z napredno zasnovo in visokokakovostno izdelavo.

Narejen je iz tisočih vlaken, ki mu zagotavljajo izjemno kompaktnost in vzdržljivost. Širina bazena znaša 218 cm, visok pa je 71 cm.

Njegova skupna prostornina meri 1098 litrov.

Napihljive stene bazena z debelino 0,84 mm so stabilne in ohranjajo svojo trdnost tudi med vstopanjem in izstopanjem iz njega.

Masažni sistem odlikuje nizka raven hrupa, ki vam zagotavlja idealne pogoje za sprostitev. Patentirani zaščitni sistem za preprečevanje nabiranja vodnega kamna skrbi za dolgo življenjsko dobo izdelka. Združuje edinstveno kombinacijo 140 šob, ki proizvajajo masažne mehurčke in 6 šob, ki nudijo usmerjene masažne vodne curke za popolno sprostitev in uživanje. Opremljen je tudi s sistemom za filtriranje in ogrevanje vode. V eni uri lahko filtrira do 1.741 litrov vode, v enakem času pa lahko njeno temperaturo dvigne za 1 – 2 °C.

Odlikuje ga nizka poraba energije, ki znaša 0,8 kW/h v načinu filtriranja in 2,2 kW/h v načinu ogrevanja. Ponaša se z napredno nadzorno ploščo, ki omogoča brezžično upravljanje in generatorjem klorove soli, zaradi katerega dodajanje dodatnih kemikalij v vodo ni potrebno. Opozorilo: Uporaba masažnega bazena ni priporočljiva za otroke mlajše od 6 let.

Tehnične podrobnosti: Št. oseb: 6

Širina: 218 cm

Višina: 71 cm

Prostornina: 1098 l

Material: troplastni PVC laminat

Št. šob za zračne mehurčke: 140

Št. šob z usmerjenim vodnim curkom: 6

Tlak vodnega curka: 0,48 / 0,69 bar

Temperaturno območje: 20 – 40 °C

Dvig temperature:1 – 2 °C/h

Moč ogrevanja: 2200 W

Napetost: 220 – 240 V

Moč puhalnika: 800 W

Moč motorja: 650 W

Poraba energije: 0,83 kW/h

Kapaciteta črpalke: 1.741 l/h

V paketu: Masažni bazen Intex Pure Spa Jet and Bubble Deluxe Set Črpalka za ogrevanje in filtriranje s puhalom in sistemom za zaščito pred vodnim kamnom Generator klora Dve filtrirni kartuši Ročna/električna črpalka za napihovanje bazena Napihljiva prevleka, ki preprečuje izgubo toplote in ima posebno otroško varnostno zaščito ter talna izolacijska preproga Plovec z dozirnikom za kemične dodatke Testni trakovi za preverjanje vsebnosti klora Torba za shranjevanje in transport bazena Dve naslonjali za glavo

BLAGOVNA ZNAMKA

INTEX

ŠTEVILO OSEB

6

MERA NOTRANJA / ZUNANJA

168/218

ŠTEVILO ŠOB

140

VODNA KAPACITETA

1098 L

LINIJA

PURESPA JET&BUBBLE DELUXE