Kakovosten hladilnik priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje je kombinirani izdelek z zamrzovalnikom. Spada v najvišji energijski razred A+++ ter uporabniku zagotavlja visoko stroškovno in energetsko učinkovitost. Ponaša se z skupno neto prostornino 334 L, velikim predalom za zelenjavo z regulacijo vlage, inteligentnim sistemom pomnjenja ter možnostjo shranjevanja živil do 18 ur ob različnih motnjah. Odlikujejo ga tudi enostavno elektronsko upravljanje, LED prikazovalnik ter digitalni prikaz temperature. Napredna tehnologija omogoči, da uporabniku ni potrebno zahtevno odtaljevanje naprave.

Najvišji energijski razred A+++.

Funkcija hitrega zamrzovanja.

Opozorilni zvočni in svetlobni signal.

IDEALNA MIKROKLIMA NA VSAKI POLICI

Za optimalne pogoje in idealno klimo živil na vseh ravneh in policah v hladilniku je tu sodobno razvit IonAir sistem s funkcijo MultiFlow 360 stopinj. Ta z naravnim procesom ionizacije skozi 14 prezračevalnih rež prečisti zrak v notranjosti in ohranja največjo svežino.

URAVNAVANJE OPTIMALNE TEMPERATURE

Pogosto odpiranje vrat hladilnika povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Gorenjevi hladilniki to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za od 1 do 2 stopinji C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

ODSTRANJUJE LED, OHRANJA SVEŽINO

NoFrost tehnologija z učinkovitim kroženjem hladnega zraka s pomočjo ventilatorja učinkovito razvlaži zamrzovalnik. Ker ni vlage tudi ni možno nastajanje ledu ali sreža na živilih. Odtaljevanje v tem primeru ni potrebno, posledično pa je čiščenje naprave mnogo lažje.

 S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360 stopinj. Na ta način živila ostajajo dlje časa sveža in zdrava.

IDEALNO ZA SHRANJEVANJE PO VEČJIH NAKUPIH

Z aktiviranjem funkcije intenzivnega ohlajevanja SuperCool deluje hladilnik 6 ur intenzivneje na temperaturi do 3 stopinj C, ki je skoraj enkrat nižja kot običajna. Idealna za hitro ohlajevanje hrane ob večjih nakupih.

STROKOVNO ZAMRZOVANJE

Za zdravo zamrznjeno hrano je potrebno, da jo čim hitreje zamrznemo. Tako ohrani večjo svežino in vitaminsko bogatost. Pri Gorenjevih hladilnikih ima moč hitrega zamrzovanja predal XtremeFreeze, ki za ohranitev hranilnih vrednosti živil, hrano zamrzne do dvakrat hitreje kot običajni hladilniki.

IDEALEN PREDAL ZA SHRANJEVANJE MESA IN RIB

Sveže meso, ribe in morski sadeži so živila, s katerimi ravnamo še posebej skrbno, zlasti v toplejših mesecih. Predal ZeroZone ohranja temperaturo okrog 0 stopinj C, s tem pa podaljšuje svežino občutljivih živil ter ohranja njihovo naravno sočnost in hranilne vrednosti. Predal je idealen tudi za shranjevanje mesa ali rib med večurnim mariniranjem.

NAJVIŠJA ENERGIJSKA UČINKOVITOST

Gorenjeve hladilnike odlikujejo najvišji energijski razredi, vse od A do A+++. Najvišji energijski razred A+++ prihrani do kar 60 % več energije kot standardni A razred. Vse z željo pa najnižji porabi električne energije ob sočasnem vzdrževanju idealne in dolgotrajne klime v notranjosti hladilnika ter največje učinkovitosti aparata. K temu najbolj pripomore dobra izolacija, predvsem vakuumske stene ter inverterski kompresor.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA

GORENJE

ENERGIJSKI RAZRED

A+++

VRSTA HLADILNIKA

SAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ

BARVA

CHAMPAGNE

LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.

168 KWH

PROSTORNINA HLADILNI DEL

222 L

PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL

85 L

GLASNOST DELOVANJA

42 DB

SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST

DA

GLOBINA

64 CM

ODPIRANJE VRAT

DESNO

GARANCIJA

5 LET

KLIMATSKI RAZRED

SN-ST: +10 DO +38°C

ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA

8 KG/24 H

INVERTERSKI KOMPRESOR

DA

CONA SVEŽINE

DA

ŠIRINA

60 CM

VIŠINA

194 CM

SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH

18 H

DODATNO – HLADILNIK Z ZAMRZ.

/

POVEZLJIVOST WI-FI

NE