Kombinirani hladilnik slovenskega proizvajalca Gorenje z moderno tehnologijo, ustvarja idealno mikroklimo z naravnim procesom, znanim kot ionizacija. Rezultat ionizacije je ozon, naravni čistilec neprijetnih vonjav, najboljši varuh živil in njihove svežine. Hladilnik ima elektronsko upravljanje za uporabniku lažji nadzor, funkcijo, ki ob večjih nakupih živil temperaturo dodatno zniža ter prostoren predal za večje kose v zmrzovalniku. Hladilnik v najboljšem energijskem razredu dosega odličen rezultat zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, ki vključuje visoko učinkovit inverterski kompresor.

Izredno visok energijski razred A+++.

NoFrost tehnologija odtaljevanja ledu.

Materiali visoke kakovosti za dolgo vzdržljivost.

VSE PREDNOSTI NERJAVNEGA JEKLA

Nerjavno jeklo je zaradi svoje izjemne odpornosti odličen material za vse hladilne naprave, saj napravi podaljša življenjsko dobo, jeklo pa je med drugim moč popolnoma reciklirati. Hladilniku ne daje zgolj odličnega estetskega videza temveč tudi pomembnejše lastnosti. Vrata hladilnika so prevlečena s posebno prevleko TouchFree, ki onemogoča da bi se na površini poznale sledi prstnih odtisov. Prav tako pa je površino moč enostavno čistiti. Nerjavno jeklo napravi tako daje vedno lep in čist videz.

NARAVNA MIKROKLIMA V HLADILNIKU

Da obdržimo prvotne lastnosti in vitaminsko bogatost živil v hladilniku, so Gorenjevi hladilniki opremljeni z napredno tehnologijo IonAir, ki zagotavljajo najbolj optimalne razmere za dolgo obstojnost hrane. Z naravnim procesom ioniziranja se med drugim varuje svežina hrane ter uspešno odstranjuje neprijetne vonjave, kot je čebula ali sir.

IDEALNA MIKROKLIMA NA VSAKI POLICI

Za optimalne pogoje in idealno klimo živil na vseh ravneh in policah v hladilniku je tu sodobno razvit IonAir sistem s funkcijo MultiFlow 360 stopinj. Ta z naravnim procesom ionizacije skozi 14 prezračevalnih rež prečisti zrak v notranjosti in ohranja največjo svežino.

PROSTORNA POLICA ZA STEKLENICE V VRATIH HLADILNIKA

Polica za steklenice nudi dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

URAVNAVANJE OPTIMALNE TEMPERATURE

Pogosto odpiranje vrat hladilnika povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Gorenjevi hladilniki to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za od 1 do 2 stopinji C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

SADJE IN ZELENJAVA STA SVEŽA KOT Z VRTA

Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti veliko hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 L ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave, ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider lahko preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

IDEALNO ZA SHRANJEVANJE PO VEČJIH NAKUPIH

Pri večjih nakupih živil in njihovem shranjevanju v hladilniku se temperatura notranjosti močno poviša. Ker je temperatura najpomembnejši dejavnik za optimalne razmere in shranjevanje hrane je funkcija SuperCool tista, ki ob večjem polnjenju živil pospešeno hladi in zagotavlja odlično rešitev za dolgo obstojnost vaših živil. Deluje še 6 ur po začetni aktivaciji in zagotavlja do kar 3 stopinje nižjo temperaturo kot običajno. 

DOVOLJ PROSTORA TUDI ZA NAJVEČJE KOSE ŽIVIL

Uporabniku posebej namenjen predal za shranjevanje večjih količin kot tudi večjih kosov živilNajprostornejši predal za zamrznjena živila omogoča shranjevanje velikih kosov mesa, zamrznjenih pic, domačih tort ali drugih večjih živil.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

BLAGOVNA ZNAMKA

GORENJE

ENERGIJSKI RAZRED

A+++

VRSTA HLADILNIKA

SAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ

BARVA

INOX

LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.

165 KWH

PROSTORNINA HLADILNI DEL

222 L

PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL

80 L

GLASNOST DELOVANJA

38 DB

SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST

DA

GLOBINA

64 CM

ODPIRANJE VRAT

LEVO/DESNO

GARANCIJA

5 LET

KLIMATSKI RAZRED

SN-T: +10 DO +43°C

ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA

8 KG/24 H

UPRAVLJANJE

ELEKTRONSKO

INVERTERSKI KOMPRESOR

DA

CONA SVEŽINE

DA

ŠIRINA

60 CM

VIŠINA

185 CM

SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH

18 H

POVEZLJIVOST WI-FI

NE