Gugalna gazeba BARCELONA 200x188xH210cm, rjava/bež.

Uživajte v poletju in se sprostite, ne da bi zapustili dom! S sodobnim dizajnom je prostorna gugalnica odličen dodatek k tradicionalnemu vrtnemu pohištvu.

Glavna konstrukcija Swinga je izdelana iz jekla in zaključena s temno rjavim prašnim premazom. Nadstrešek iz poliestra in stranske zavese zagotavljajo lepo senco pred soncem. Osnova sedeža je izdelana iz tekstilnega materiala, ki je dobro prepusten, se hitro suši in je enostaven za vzdrževanje. Naslon sedeža in naslonjala za roke so prevlečeni z rjavim plastičnim protjem. Komplet vsebuje 2 mehki blazini za naslonjalo 80x46x18cm in sedežno blazino 156x134x4cm. Prevleke blazin in sedežne blazine so iz poliestrske tkanine.

Skupne dimenzije nihajnega sedeža so 195x134xH48cm,

širina naslona za roke je 16cm, notranje mere sedeža 156x130cm, višina sedeža od tal je 54cm.

Omejitev teže 200 kg. Izdelek je vzdržljiv v spreminjajočih se vremenskih razmerah in zelo enostaven za vzdrževanje. Samo blazine in baldahin potrebujejo zaščito pred vremenskimi vplivi. Za podaljšanje življenjske dobe zunanjega pohištva priporočamo uporabo prevlek za zunanje pohištvo.

Gugalnica BARCELONA ima poseben zaščitni pokrov, ki je na voljo posebej – šifra artikla 13250. Ne dovolite, da bi se deževnica nabirala na strehi.

SHRANJEVANJE: ob koncu poletne sezone priporočamo, da gugalnico razstavite in shranite v suh in dobro prezračen prostor.

Prevleka za gugalnico je cena 100 € z ddv