Cybex – Avtosedež, skupina 1/2/3 Aura-fix crunchy red red

 

Avtosedež Cybex Aura-Fix združuje dva sedeža v enem in bo vašega otroka varoval od 9. meseca do 12. leta (skupina I, II in III).

S priključkoma Isofix boste sedež lahko varno in zanesljivo namestili v svoj avtomobil, za dodatno varnost otroka do 15kg bo poskrbela varnostna blazina, ki s sprednje strani dodatno ščiti in v primeru trka pomaga pri optimalni razporeditvi sile na celoten avtosedež.

Ko otrok doseže težo 15kg, sprednje varnostne blazine ne potrebujete več, sedež pa enostavno pretvorite v model Free-fix (skupina II in III).

Lastnosti:

  • Avtosedež skupine I, II in III,
  • prilagodljiva varnostna blazina (patentirana),
  • optimalna zaščita pri bočnem trku,
  • udobna funkcija nagiba sedeža zagotavlja sproščeno potovanje,
  • ISOFIX Connect za večjo varnost in stabilnost,
  • snemljiva in pralna sedežna prevleka.

Prilagodljiva varnostna blazina zmanjšuje nevarnost resnih poškodb vratu, ne da bi pri tem omejevala malčka (patentirana).

Udarna moč pri čelnem trku se enakomerno porazdeli po celi varnostni blazini in absorbira s posebnimi blažilnimi materiali.

Sistem spominja na napihnjen varnostni meh in v primeru trka znatno zmanjša moč udarcev.

Varnostni pasovi ne poškodujejo malčka, medtem ko so hkrati zavarovani občutljivi glavica, vrat, ramena in notranji organi.

Na novo oblikovana prilagodljiva varnostna blazina (patentirana) se odlično prilagaja malčkovemu telesu in poskrbi za maksimalno udobje, dodatno pa nudi več svobode gibanja zgornjemu dela telesa.

V primerjavi z običajnim 5-točkovnim varnostnim pasom zagotavlja maksimalno varnost, zlasti pri čelnih trkih.

Sistem ISOFIX Connect

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom. Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.