CANDY sedaj s 5 LET JAMSTVA

V obdobju od 1.9.2018 do preklica, lahko ob nakupu in registraciji gospodinjskega aparata CANDY brezplačno pridobite 5-LET JAMSTVA.

Podjetje Candy Hoover d.o.o., Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva.

KAKO DO 5-LET JAMSTVA?

Po opravljenem nakupu je potrebno izdelek registrirati preko spleta. Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Povezava do registracije izdelka
Lahek in pregleden nadzor z upravljanjem na dotik omogoča da izkoristite vseh 10 stopenj segrevanja na kuhalni plošči Candy CH 64 CCW.

Za varnost poskrbijo varnostni zaklep za otroke indikator preostale toplote, samodejni izklop in zaščita pred prelivanjem z zvočnim opozorilom.

Opozorilo o preostali toploti
Kuhališče po izklopu ostane še nekoliko vroče. Plošča z znakom opozori, da bi se lahko na vročem kuhališču opekli.

Varnostni zaklep za otroke
S to funkcijo se otroška zaščita samodejno aktivira 15 minut po tem, ko izklopite kuhalno ploščo ali ko ga aktivirate ročno s hkratnih pritiskom na tipki »+« in »-«. Z otroško varnostno zaščito lahko otrokom preprečite, da bi vklopili ploščo.

Samodejni izklop
V kolikor se med delovanjem najvišjih stopenj moči pojavi prekomerno pregrevanje, bo krmilna naprava kuhalne plošče samodejno prilagodila moč.

Zaščita pred prelivanjem
Če tekočina ali predmet pritiska na določeno tipko več kot 5 sekund, boste na to opozorjeni z zvočnim signalom, kuhalna površina pa se bo po določenem času izklopila.

Lastnosti:
– Barva: Bela
– Upravljanje: Na dotik

Kuhališča:
– Število kuhališč: 4
– Moč kuhališča spredaj levo (155 mm): 1200 W
– Moč kuhališča spredaj desno (155 mm): 1200 W
– Moč kuhališča zadaj levo (220 mm): 2300 W
– Moč kuhališča zadaj desno (190 mm): 1800 W

Dimenzije in teža:
– Dimenzije (ŠxGxV): 590 x 520 x 55 mm
– Dimenzije vgradne niše (ŠxG): 560 x 490 mm
– Neto teža: 12 kg

Garancija: 24 mesecev