4.0 Twin Flow je visokotlačni čistilnik ARBC, opremljen z DTS (Dualtech System),

AR patentiranim tehničnim sistemom, ki vam omogoča pomivanje z dvama črpalkama, ko ga potrebujete.
Izberite način hitrega čiščenja (2 napajalni enoti), da izboljšate zmogljivosti za 50% (zmogljivost pranja + 50%).
Dvojni pretok poveča rezultate pranja po intenzivnosti in obsegu, kar vam omogoča, da dosežete dva cilja: odlično čiščenje najtrše umazanije, prihranite čas in trud; v najhitrejšem času speremo največje in najvišje površine, saj je višina vodnega curka do 5 m.

Izberite ta način, ko se morate znebiti najtežje umazanije in madežev s kamnitih in cementnih tal, opečnih sten in stranskih tirnic, streh ali gradbenih aplikacij.
Aktivirajte 1 napajalno enoto, ko morate odstraniti rahlo umazanijo s koles, motornih koles, avtomobilov, ograj, zunanjega pohištva in senčil, ne da bi zapravili dodatno vodo in energijo.
4.0 Twin Flow je opremljen z Twin Nozzle, obveznim dodatkom za kopanje, ki je vključen v embalažo, kar bo povečalo zmogljivost čiščenja površin in prihranilo vaš čas in trud.

Kot nalašč lahko operete betonske ali opečne stene, tla in bazene na zelo učinkovit način.
4.0 Twin Flow je opremljen z integrirano koluta cevja z zložljivim ročajem koluta; 8 mt HP tekstilna cev; teleskopski ročaj z mehkim ročnim ročajem; vgrajeno držalo detergenta HP (600 ml); vse v enem žepu za shranjevanje vrtljive šobe, nastavljiva šoba, dvojna šoba; dodatna priključna reža za kopanje; uravnotežena gumijasta kolesa (Ø 20 cm); pregleden filter za dovod vode; dolžina električnega kabla 5 m; 2 tri osne batne črpalke z nerjavnim jeklom z vrtljivo ploščo z aluminijasto glavo; avtomatski obvodni ventil s tlačnim izpustom glave črpalke; daljinski upravljalnik za popolno zaustavitev visokotlačnega čistilnika (TSS).