Elektronska regulacija in nadzor temperature

Z izbiro vgradne vinske vitrine Amica lahko svoja najljubša vina hranite v optimalnih pogojih. Temperaturo v vitrini lahko nastavljate v skladu z zahtevami posameznih sort grozdja ali pa glede na zrelost vina. Vitrina vam omogoča natančno elektronsko regulacijo temperature v ločenih hladilnih predelih.

Izbirna smer odpiranja vrat

Vinske vitrine Amica prisegajo na eleganten izgled in priročnost. S tem namenom so oblikovali izdelek, ki vam omogoča, da tečaje vrat po želji premestite na levo ali desno stran vitrine. Ta rešitev je še posebej priročna pri večjih prenovah doma ali nakupu novega pohištva, ki hkrati lahko pomeni tudi novo razporeditev omar in naprav.

Lesene police

V vinski vitrini se nahajajo police iz naravnega lesa, ki vinske steklenice varujejo pred tresljaji in na ta način ne vznemirjajo vina. Poleg praktične vrednosti pa lesene police odlikuje tudi preprost, vendar eleganten in sodoben videz, ki še posebej pride do izraza v kombinaciji s steklom.

Optimalna vlažnost

Vinske vitrine Amica imajo vgrajene ventilatorje, ki ohranjajo nivo vlage v notranjosti vitrine na optimalni ravni. To preprečuje oksidacijo in izhlapevanje vina, okužbo z bakterijami in neprijetne vonjave. Etikete na steklenicah bodo ohranile svoj videz in ne bodo razpadle ali se odlepile.

Zaščita pred UV-žarki

Vrata vitrine so izdelana iz kakovostnega zatemnjenega stekla, ki vino varuje pred sončno svetlobo. Svetloba namreč pospešuje procese zorenja in staranja, pri tem pa se tvorijo sulfidi, ki poslabšajo okus in aromo vina. LED luči ne oddajajo odvečne svetlobe, ki bi oddajala toplotno energijo in vplivala na temperaturo ter pogoje v vitrini. Vinske vitrine Amica pri tem odlično posnemajo pogoje za shranjevanje vina, ki jih najdemo v tradicionalnih vinskih kleteh.

Barvačrna
Vrsta vitrinevgradna/prostostoječa
Osvetlitev notranjostiLED
Material policles
Upravljanjeelektronsko
Smer odpiranja vratlevo ali desno
Zaščita pred UV-žarkida
Število polic5
Prostornina125 L
Razred energijske učinkovitostiG
Dimenzije (V x Š x G)82 × 59,5 × 61,5 cm
Nivo hrupa40 dB
Letna poraba energije200 kWh
Hladilno sredstvoR600a
Količina steklenic45
Temperaturno območje5–20 °C
Klimatski razredST