Glavne lastnosti

Elektronska regulacija in nadzor temperature

Uživate v raznovrstnih vinih? Zdaj lahko svoja vina hranite v optimalnih razmerah. Temperaturo lahko celo nastavite natanko po zahtevah posameznih sort grozdja ali zrelosti vin. Hladilniki za vino Amica omogočajo natančno elektronsko regulacijo temperature v ločenih hladilnih območjih.

Izbirna smer odpiranja vrat

Hladilnik za vino je resda eleganten – pa je tudi priročen? Pri hladilnikih za vino Amica to ni težava. Tečaje vrat lahko premestite tako, da so na levi ali na desni strani. Če morate preurediti prostor in premestiti pohištvo, lahko vrata obrnete, da ustrezajo novi razporeditvi. Najboljši dizajn ne pomeni samo oblikovne prefinjenosti, ampak tudi ergonomijo.

Optimalna vlažnost

Posušen ali netesen zamašek, posledica pa nepitno vino, še preden odmašite steklenico? Vsekakor najhujša mora vsakega poznavalca. Hladilniki za vino Amica imajo vgrajene ventilatorje, ki pomagajo vzdrževati vlažnost zraka v notranjosti na optimalni ravni. To preprečuje oksidacijo in izhlapevanje vina, okužbo z bakterijami in neprijetne vonjave. Etikete na steklenicah bodo ohranile svoj videz in se ne bodo odlepljale. Vse to bo zagotovilo vrhunsko postrežbo in okus vina.

Zaščita pred UV-žarki

Posebnost vinskih vitrin Amica so vrata z zatemnjenim steklom, ki vino varuje pred premočno svetlobo. Svetloba pospešuje procese zorenja in staranja – pri tem se tvorijo sulfidi, ki poslabšajo okus in aromo vina. LED-luči, vgrajene v vinske vitrine Amica, ne oddajajo nepotrebne toplote, ki bi ovirala ohranjanje potrebne temperature v vitrini. Vinske vitrine Amica tako zagotavljajo pogoje za shranjevanje vina, kakršne najdemo v tradicionalnih vinskih kleteh. Temno, hladno – popolno.

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Vrsta vitrine vgradna/prostostoječa
Lokacija kondenzatorja notranji
Razred energijske učinkovitosti G
Število polic za steklenice 6
Skupna prostornina 19 l
Klimatski razred ST
Hladilna območja 1
Raven hrupa 40 dB
Temperaturno območje 5–20 °C
Dimenzije (V x Š x G) 82 × 14,8 × 57 cm
Nivo hrupa 40 dB
Letna poraba energije 154 kWh
Hladilno sredstvo R600a
Količina steklenic 7
Material polic za steklenice plastika
Alarm ob odprtih vratih da
Alarm ob povišanju temperature da
Elektronski prikazovalnik da
Elektronsko krmiljenje temperature da
Izbirna smer odpiranja vrat da
LED osvetlitev notranjosti da
Ventilator da
Vratno steklo s filtrom za UV-žarke da

Garancija: 2 leti