Vgradna pečica Amica s kapaciteto 62 litrov in energijskim razredom A je primerna za vsako gospodinjstvo. Z osmimi različnimi funkcijami in razponom temperature od 50° do 250°C boste lahko peko popolnoma prilagodili vašim potrebam. Pečica se lahko pohvali z boljšim in enakomernim kroženjem zraka, ki poskrbi za izjemne rezultate pečenja. Upravljanje pečice je preprosto, saj jo upravljate s pomočjo TS digitalnega zaslona na dotik.

Poskrbljeno je tudi za varnost, saj edinstven sistem hlajenja v vratih pečice poskrbi, da se zunanje steklo ne segreje. Najvišja temperatura sprednjega stekla, pri pečici segreti na 180°C, je 35 °C.

 

Funkcija SteamCleaning omogoča izredno preprosto čiščenje notranjosti pečice. V pekač vlijte pol litra vode, ga postavite v pečico in nastavite temperaturo na 50 °C in čas na 30 minut v konvencionalnem načinu ogrevanja. Lahko pa tudi samo vlijete vodo v pekač in vklopite funkcijo za čiščenje na prikazovalniku. Para bo prodrla v umazanijo na stenah pečice in jo zmehčala. Samo obrišite jo z vlažno krpo ali gobico in vaša pečica bo spet bleščeče čista.

 


 

Tehnične podrobnosti

Prostornina 62 l
Energijski razred A
Število funkcij peke 8
Upravljanje pogrezljivi gumbi
Razpon temperature 50 ° – 250 °C
Osvetlitev pečice da, standardna luč
Vključeno 1 mrežna rešetka, 1 pekač
Barva črna
Dimenzije 59,5 × 59,5 × 57,5 cm
Teža 32,4 kg
Poraba energije v tradicionalnem načinu 0,99 kWh/cikel
Poraba energije v načinu z vklopljenim ventilatorjem 0,86 kWh/cikel
Kazalnik energijske učinkovitosti (EEI) 106,2
Število prostorov za peko 1
Toplotni vir elektrika

Garancija: 2 leti