Amica indukcijska kuhalna plošča PI6544NSTB se ponaša s 4 indukcijskimi kuhalnimi površinami in upravljanjem na dotik. Opremljena je z avtomatskim detektorjem posode, ki kuhališče prilagodi velikosti dna posode. Izbirate lahko med 9 stopnjami delovanja. Plošča je črne barve in ima rdeče osvetljen rob. Omogoča izredno hitro segrevanje in preprosto uporabo.


 

Flexi Space

Posode ne ustrezajo vedno velikosti kuhalne enote, zato Amica plošča prinaša kvadratna kuhalna območja. Zavzemajo večjo površino in omogočajo možnost uporabe večjih posod.

 

Power Booster

S pomočjo te funkcije boste povečali moč kuhališča in hitreje pripravili okusno kosilo. Krajši čas priprave hrane pa poleg prihranka časa pomeni tudi manjšo izgubo hranilnih vrednosti živil

 

3 prednastavljeni programi

Ne bo vam potrebno izgubljati časa z iskanjem primerne temperature za kuhanje. Za odlično topljenje masla in čokolade uporabite temperaturo 42 ⁰C, za pogrevanje juh in omak izberite 70 ⁰C, za kuhanje riža in testenin pa je primerna temperatura 94 ⁰C.

 

Slider upravljanje

Za enostavno in hitro spreminjanje temperature kuhališča je na voljo upravljanje na dotik. Če želite na hitro zmanjšati ali povečati temperaturo, samo podrsajte s prstom po nadzorni plošči.


 

Timer

S pomočjo časovnika bo kuhanje enostavnejše, saj lahko nastavite želeni čas kuhanja. Po preteku časa se bo kuhališče samodejno ugasnilo.

 

Funkcija Bridge

Funkcija bo poskrbela, da bo ob uporabi večih kuhalnih enot pri vseh enaka temperatura. Kljub uporabi večih enot se moč ne bo zmanjšala, ampak bo kuhalna plošča delovala z enako učinkovitostjo.

 

HeatControl

Funkcija vam bo posredovala informacije o preostanku toplote. Za temperature nad 60 °C se bo prikazal velik ‚H‘, za temperature med 45 °C in 60 °C pa se bo prikazal majhen ‚h‘.

 

Otroška varnostna zaščita

Z aktivacijo otroške varnostne zaščite vam ne bo potrebno skrbeti, da bo vaš otrok po nesreči vklopil ali izklopil kuhališče.

 


Tehnične podrobnosti

Kuhalne površine4 indukcijske; 4 x Booster, 4 × 22 × 19 cm ali Flex 2 × 22 × 39 cm
Upravljanjena dotik
Število stopenj9
Otroška varnostna zaščitada
Pokazatelj preostanka toploteda
Moč7,4 kW
Dimenzije57,6 × 51,8 × 5,5 cm

Garancija: 2 leti