A18 5×112 ET34,5 8,5×18 ATS MIZAR ECE srebrna 66,5 (Audi A4/S4, A5/S5, A6, A7, A8, Q5; Mercedes C-Klasse, CL-Klasse, CLS-Klasse, E-Klasse, GLA-Klasse, S-Klasse, SL-Klasse, SLK-Klasse)

V platišča iz linije »DESIGNLINE« je vloženih več kot 40 let izkušenj pri izdelavi visoko kvalitetnih platišč za skoraj vsa vozila. Neglede na nižjo ceno platišč ATS ohranja visoko kvaliteto ter vzdržljivost svojih platišč. V platiščih »DESIGNLINE« najdemo, kar veliko število izboljšav, ki jih je podjetje pridobilo iz sodelovanja na tekmovanju v moto športu. Platišča iz linije »DESIGNLINE« ponujajo modern izgled v kombinaciji z visokimi standardi izdelave v podjetju ATS po privlačnih cenah.

 

Ob nakupu kompleta platišč ATS vam brezplačno podarimo tudi set za montažo platišč na vaše vozilo, bodite pozorni, da pred zaključkom nakupa v opombe zapišete tudi podatke o vozilu na katerega boste namestili platišča, da vam lahko dodamo ustrezne sete za montažo. V primeru, da platišča serijsko ustrezajo vašemu vozilu, set za montažo ni potreben in v tem primeru tudi na na voljo za dodajanje k nakupu.