Električna emajlirana pečica Candy se ponaša z 8 načini gretja. Za popolno peko poskrbijo tudi številne napredne funkcije. Odlikujejo jo steklena vrata, ki so tudi v času delovanja pečice varna na dotik. Pečica s prostornino 65 litrov je izdelana iz nerjavečega jekla ter stekla na vratih. Upravljanje pečice poteka preko treh pogrezljivih gumbov. Popolnoma ravna steklena notranja vrata zagotavljajo enostavno čiščenje ter varnost na dotik tudi med delovanjem pečice. Vgradna pečica je izredno kakovostna in praktična s funkcijo Cook Light pa omogoča pripravo bolj zdrave hrane z manj maščobami.

  • Dvojna zasteklitev vrat.
  • Minutni gumb s samodejnim izklopom pečenja.

Načini gretja

Raznoliki programi in funkcije pečici zagotavljajo enostavno in zdravo pripravo jedi.

Manj uporabe maščob

Cook Light funkcija omogoča bolj zdravo pripravo živil z manj maščob.

Sočno pripravljene jedi

Kombinacija žara z ventilatorjem in pulzno kroženje poskrbita, da so jedi navzven hrustljave a v notranjosti ohranijo vlago in sočnost. Jedi so tako pripravljene v najkrajšem času in odličnega okusa.

Okusna peka mesa

Način gretja z uporabo spodnjega in zgornjega grelca z ventilatorjem poskrbi za odlično porazdelitev toplote, ki je ključna za odlično pečeno perutnino, kruh in ribe. Večstranska pečica ponuja tudi tradicionalen način pečenja, ki je več kot odličen za peko divjačine, jagnjetine in drugih hrustljavo zapečenih jedi, npr. piškotov, jabolk.

Pica z okusom kot iz krušne peči pripravljena v domači kuhinji

Z izbiro programa za kroženje toplote bo priprava pice v domači pečici zelo enostavno kuhinjsko opravilo. Kljub temu, da je pica pripravljena v domači kuhinji, pa bo njen okus tak kot če bi jo pekli v pečici na drva.

Jedi iz žara

Funkcija infra žara je primerna za peko srednje debelih in tanjših kosov mesa, kot so klobase in zrezki. Naj zadiši po žaru tudi pozimi in kar iz vaše kuhinje.

Hitro odtaljevanje

Spodnji in zgornji grelec se vklapljata s presledki, med tem pa deluje tudi ventilator. Samodejno je predhodno že nastavljena temperatura 40 °C, ki pa je med postopkom odtaljevanja ni mogoče spreminjati. Funkcija poskrbi za odtaljevanje živil pred pečenjem.

Priložena oprema

  • Pekač za peko mesa
  • Dve mreži

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA VGRADNE PEČICEVGRADNA PEČICA
BARVABELA
PROSTORNINA65 L
UPRAVLJANJEMEHANSKO
VRSTA PEČICEKONVENCIONALNA
ENERGIJSKI RAZREDA+
ZASTEKLITEV VRATDVOJNA
NAČIN ČIŠČENJABREZ
GARANCIJA2 LETI
ŠIRINA59,5 CM
GLOBINA54,9 CM
VIŠINA59,5 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE